Experiència i competències plurilingües i multidisciplinàries

Els nostres advocats compten amb més de 50 anys d’experiència assessorant clients en la pràctica del dret en els principals sectors de l’economia d’Andorra.

Fiscalitat
Comptem amb un equip d’assessors especialitzats en fiscalitat andorrana i internacional.
Seguretat jurídica – Andorra

Andorra cerca atraure nous inversors gràcies a un nou marc legal i fiscal,constitutiu d’una seguretat jurídica reforçada.

Uneixi’s a nosaltres
Si vol exercir la professió d’advocat i d’economista en un despatx dinàmic i líder al Principat d’Andorra.

La firma

a

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats ubicat al Principat d’Andorra. Neix de la fusió de varis despatxos d’advocats, inicialment creats d’una part pel lletrat Salvador RAMÉNTOL FÀBREGAS (en exercici des de l’any 1962), avui el lletrat en exercici amb més anys de professió adscrit al Col·legi d’Advocats d’Andorra, i d’altra part pel lletrat Joan PUJOL SERRES (en exercici des de l’any 1973), únic advocat de nacionalitat francesa exercint al Principat.

Està format per un equip d’advocats especialistes en les àrees del dret i en els sectors més rellevants de l’economia andorrana, que es beneficien de més de 50 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic i un dels referents en l’advocacia al Principat d’Andorra, que presta als seus clients, empreses, societats i grups de societats, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col·laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom de RAMÉNTOL PUJOL s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.advocats Andorra

Talent i excel·lència:

Per tal d’oferir un servei d’excel·lència, captem professionals amb talent, i els facilitem les millors eines de formació i de col·laboració per que puguin oferir als nostres clients unes prestacions d’alt nivell i assolir les seves expectatives.

Esperit d’equip:

Creiem fermament que la unió fa la força.  Per aquest motiu desenvolupem un esperit d’equip, de cohesió i de col·laboració per crear un entorn de treball eficient i agradable, i així poder tractar els assumptes més complexes i prestar un servei òptim als nostres clients.

Transparència:

En l’execució del mandat rebut, complim escrupolosament les instruccions del client.
Assessorem de forma pedagògica perquè sigui sempre el client qui prengui la decisió.

Diligència:

Els nostres clients, empresaris, societats i grups de societats, requereixen un servei ràpid i efectiu, en el marc de llur activitat econòmica. Per aquest motiu, prestem el nostre assessorament amb diligència i informant al client, en la mesura del possible, dels terminis d’execució dels nostres treballs.