Experiència i competències plurilingües i multidisciplinàries

Els nostres advocats i economistes compten amb més de 50 anys d’experiència assessorant clients en la pràctica del dret en els principals sectors de l’economia d’Andorra.

+ INFO

Fiscalitat
Comptem amb un equip d’assessors especialitzats en fiscalitat andorrana i internacional.
Seguretat jurídica – Andorra

Andorra cerca atraure nous inversors gràcies a un nou marc legal i fiscal,constitutiu d’una seguretat jurídica reforçada.

Uneixi’s a nosaltres
Si vol exercir la professió d’advocat i d’economista en un despatx dinàmic i líder al Principat d’Andorra.

La firma

a

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats i economistes ubicat al Principat d’Andorra. Neix de la fusió de varis despatxos d’advocats i economistes, inicialment creats d’una part pel lletrat Salvador RAMÉNTOL FÀBREGAS (en exercici des de l’any 1962), avui el lletrat en exercici amb més anys de professió adscrit al Col·legi d’Advocats d’Andorra, i d’altra part pel lletrat Joan PUJOL SERRES (en exercici des de l’any 1973), únic advocat de nacionalitat francesa exercint al Principat.

Està format per un equip d’advocats i economistes especialistes en les àrees del dret i en els sectors més rellevants de l’economia andorrana, que es beneficien de més de 50 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic i un dels referents en l’advocacia al Principat d’Andorra, que presta als seus clients, empreses, societats i grups de societats, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col·laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom de RAMÉNTOL PUJOL s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.advocats Andorra

Talent i excel·lència:

Per tal d’oferir un servei d’excel·lència, captem professionals amb talent, i els facilitem les millors eines de formació i de col·laboració per que puguin oferir als nostres clients unes prestacions d’alt nivell i assolir les seves expectatives.

Esperit d’equip:

Creiem fermament que la unió fa la força.  Per aquest motiu desenvolupem un esperit d’equip, de cohesió i de col·laboració per crear un entorn de treball eficient i agradable, i així poder tractar els assumptes més complexes i prestar un servei òptim als nostres clients.

Transparència:

En l’execució del mandat rebut, complim escrupolosament les instruccions del client.
Assessorem de forma pedagògica perquè sigui sempre el client qui prengui la decisió.

Diligència:

Els nostres clients, empresaris, societats i grups de societats, requereixen un servei ràpid i efectiu, en el marc de llur activitat econòmica. Per aquest motiu, prestem el nostre assessorament amb diligència i informant al client, en la mesura del possible, dels terminis d’execució dels nostres treballs.