RAMÉNTOL PUJOL és un despatx d’advocats i economistes ubicat al Principat d’Andorra. Neix de la fusió de varis despatxos d’advocats i economistes, inicialment creats d’una part pel lletrat Salvador RAMÉNTOL FÀBREGAS (en exercici des de l’any 1962), avui el lletrat en exercici amb més anys de professió adscrit al Col·legi d’Advocats d’Andorra, i d’altra part pel lletrat Joan PUJOL SERRES (en exercici des de l’any 1973), únic advocat de nacionalitat francesa exercint al Principat.

Està format per un equip d’advocats i economistes especialistes en les àrees del dret i en els sectors més rellevants de l’economia andorrana, que es beneficien de més de 50 anys d’experiència en la pràctica del dret al Principat d’Andorra.

RAMÉNTOL PUJOL és un despatx dinàmic i un dels referents en l’advocacia al Principat d’Andorra, que presta als seus clients, empreses, societats i grups de societats, serveis tant en l’àmbit andorrà com en l’internacional, en col·laboració amb la seva xarxa de corresponsals en altres jurisdiccions.

El renom del bufet d’advocats RAMÉNTOL PUJOL s’ha construït gràcies a la confiança dels seus clients, al rigor del seu treball, a l’eficàcia dels seus serveis i a l’escrupolós respecte de la seva obligació de confidencialitat, i més generalment, de les normes deontològiques.